uppsatseu.blogg.se

Är uppsats.eu en bra skrivtjänst? Vi säger ja, den är bra

Uppsats.eu är en svensk textskrivningstjänst. Dedikerad till Sverige och är endast en webbplats för svenskar där studenter kan beställa sina akademiska uppsatser. Är det en pålitlig webbplats? Vi kollade dess betyg, recensioner, insikter från andra användare. Vi kontaktade också uppsats.eu fö att fråga om deras tjänster. Syftet med detta var att ta reda på om det är ett riktigt bra fungerande företag och om deras texter som de skriver är bra.

 


Vi kollade alla omdömen av uppsats.eu på internet, ställde frågor på utbildningsforum och frågade kunderna vad de tycker om uppsats.eu
Vi har kontrollerat Trustpilot och andra webbplatser där användare kan ge anonym återkoppling om uppsats.eu.
Vi skrev 5 förfrågningar till webbplatsen och frågade om textskrivning, deras åtaganden och allt som kan vara intressant för kundbeställning. Vi var extremt nyfikna på dataskydd, betalningsgarantier, och det som är viktigast - kvaliteten på deras skrivande. Vi ringde också deras supporttelefonnummer.

 


Hur kontrollerade vi uppsats.eu trovärdighet?
Telefonsupport var till hjälp, de svarade på alla frågor, men sa att de inte kommer att diskutera pågående beställningar, eftersom de inte kan identifiera kunden, så kunder kan bara kommunicera om pågående beställning via e-post. Vi tycker att det är professionell synvinkel, vilket garanterar att ingen annan person kan få information om din beställning.

Vi beställde 1 sida med extremt komplicerad text och betalade 650 kr för det. När vi fick den texten kontrollerade vi den för plagiat, och gav den även till några lärare för att utvärdera textkvaliteten. Det fanns inga tecken på plagiering, texten var unik. Inga grammatiska misstag, bra val av ord. Lärarna läste texten och gav sin utvärdering. De sa att texten är bra och skulle ge 9/10. Varför inte 10/10? Eftersom texten var riktigt komplicerad, svårt att skriva.

Vi initierade också konversation på stängda forum med anonyma kunder till uppsats.eu. De skrev sin återkoppling om hur uppsats.eu fungerar, och gav sina åsikter om de är nöjda med servicekvaliteten. Alla var nöjda och sa att de fortfarande väljer att köpa textskrivningar från uppsats.eu

 

 

Slutsats
Vi kan säga att uppsats.eu är ett stabilt företag, deras inställning till arbete är allvarlig och professionell. De tillhandahåller kundsupport via telefon och e-post. Och deras texter som de levererade till sina kunder är höggradig utvärderad. Kunder utvärderade kvaliteten och gav 4.5/5 poäng för servicekvaliteten.